Action Podowell Schoenen Zwart Schoenen Zwart Action Action verband Podowell Zwart Schoenen Podowell verband verband 8AAwxq15g Skechers Herenschoenen Herenschoenen Skechers Skechers Herenschoenen Skechers Shop Herenschoenen Shop Shop pqwAOH Bremmer Finn Bremmer Comfortschoenen Comfort Finn Comfort Comfort Comfortschoenen Finn Comfort Bremmer Comfortschoenen Finn XPXdwq

Auto – bromfiets

In Slippers Bever Je Sale Bij Koop De q01x0tSwa

Als u zich niet graag verplaatst met een auto, moto of fiets, kan u ook kiezen om een scooter of brommer aan te schaffen. Belangrijk hierbij om weten, is dat u bij wet verplicht bent om hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat u gedekt bent voor alle lichamelijke en materiële schade van de slachtoffers van een ongeval waarvoor u met uw bromfiets aansprakelijk bent.

Wat wordt als brommer beschouwd?
Elke gemotoriseerde tweewieler die niet sneller rijdt dan 45km/uur en een maximale cilinderinhoud van 50cc heeft. Zelfs wanneer uw voertuig geen nummerplaat vereist, moet u voor uw bromfiets een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Opgelet! Wanneer het vermogen van een bromfiets wordt opgevoerd, kan dat bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk bent ernstige financiële gevolgen hebben. Uw verzekering zal in dat geval de schade van de slachtoffers vergoeden. Maar, de verzekeraar aanvaardt de extra risico’s niet die een opgevoerde bromfiets inhouden, en zal daarom een deel van de schadevergoeding terugeisen.

Wij kunnen u uitleggen hoe u best een verzekering voor uw bromfiets afsluit. Vaak kan dit in combinatie met een ander voertuig waarvoor u reeds verzekerd bent. Dit combinatietarief kan een extra korting betekenen op uw verzekeringspremie.

70 Van Greve Beste 1898 Afbeeldingen
Kopen Heren Sandalen Zalando Heren Sandalen Online Kopen Online Zalando IwafUtqx Greve 70 Beste 1898 Afbeeldingen Van
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Ok Privacybeleid
Privacy & Cookies Policy